Het laatste nieuws

Pagina 1 van 32  >  >>

jun 8, 2020
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een  tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

I.v.m. de Coronamaatregelen uw komst gaarne via de website of telefonisch (0342-415666) aankondigen!

dec 18, 2019
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

O

Op 18 december kregen Jan en Gera Siemeling-van Reenen de Pluim 2019 uitgereikt door Plaatselijk Belang en Ver. Oud Barneveld.

jul 3, 2019
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 3 juli kregen de heer en mevr. van Diermen de Voortse Waerderingh uitgereikt door Plaatselijk Belang Voorthuizen en de Vereniging Oud Barneveld voor hun prachtig gerestaureerde huis "Erica" aan de Hoofdstraat.

 

Links

okt 11, 2018

Lezing Museum Nairac


Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer. Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.

Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer.                                                              Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.

U bent van harte welkom om deze activiteit ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis, dit jaar met het thema Opstand, bij te wonen.

Kijk voor meer informatie op: www.maandvandegeschiedenis.nl

Woensdag 17 oktober om 19.30 uur, Museum Nairac, Brouwerstraat 1

Gaarne aanmelden via 0342-415666 of info@nairac.nl o.v.v. 17 oktober Maand van de Geschiedenis. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

Kosten € 6,00 (inclusief koffie/thee)

Volgende pagina: cd-rom`s  Volgende pagina: Artikelen Ing. G.J. van Elten