Het laatste nieuws

Pagina 1 van 31  >  >>

dec 12, 2018
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 12 december kregen de heer en mevrouw den Boon de Pluim 2018 uitgereikt door Plaatselijk Belang en de Vereniging Oud Barneveld vanwege het door hen prachtig gerestaureeerde pand Spoorstraat 1.

nov 10, 2018
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een nieuw tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

Van  17 nov. 2018 t.m. 30 maart 2019:


jul 7, 2018
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

7 juli 2018 excursie naar Zaltbommel en Buren

 

De slag om Voorthuizen

okt 11, 2018

Lezing Museum Nairac


Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer. Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.

Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer.                                                              Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.

U bent van harte welkom om deze activiteit ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis, dit jaar met het thema Opstand, bij te wonen.

Kijk voor meer informatie op: www.maandvandegeschiedenis.nl

Woensdag 17 oktober om 19.30 uur, Museum Nairac, Brouwerstraat 1

Gaarne aanmelden via 0342-415666 of info@nairac.nl o.v.v. 17 oktober Maand van de Geschiedenis. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

Kosten € 6,00 (inclusief koffie/thee)