Het laatste nieuws

Pagina 1 van 30  >  >>

dec 13, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 13 december 2017 kreeg de familie Bloemendal de "Pluim" uitgereikt door de Vereniging Oud Barneveld in samenwerking met Plaatselijk Belang voor hun schitterend verbouwde boerderij aan de Bloemendaallaan.

okt 23, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een nieuw tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

Van 3 november 2017 t.m. 3 maart 2018:


mei 11, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 11 mei 2017 werd  in samenwerking met Plaatselijk Belang in Voorthuizen de "Voortse Waerderingh" uitgereikt aan notaris Mindert Pool n.a.v. de renovatie van het in 1937 gebouwde "Het Veluws Fotohuis".

 

(Oud) nieuws

jan 20, 2011

Conceptplan omgeving historisch station Barneveld Centrum klaar


Uit Barneveldse Krant 20-01-2011

BARNEVELD - De conceptversie van het inrichtingsplan van adviesbureau Witteveen en Bos uit Deventer voor de omgeving van het stationsgebouw bij Barneveld Centrum is gereed.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: christiaan

Dat meldt gemeentewoordvoerder Bertil Rebel. ,,Het is een gedegen plan. We wachten nu op doorgerekende alternatieven, voordat de uitkomsten van het rapport kunnen worden bekendgemaakt”, aldus Rebel. ,,Witteveen en Bos heeft een ‘businesscase’ opgesteld. In dit plan worden de mogelijkheden onderzocht om het stationsgebouw te herbouwen, inclusief de herinrichting van het terrein daaromheen. Daarbij wordt met name gelet op de kosten.”

Stichting Herbouw Station Barneveld Centrum ontwikkelde eerder een plan voor herbouw van het oude station, dat in 1978 werd afgebroken. De nu voorliggende studie richt zich vooral op de omgeving Kampstraat, de verbinding naar het winkelcentrum, locaties voor bussen, inrichting van openbare ruimte en mogelijkheden voor beheer en exploitatie van een fietskelder.

Volgende pagina: Verenigingsblad 2008  Volgende pagina: Activiteiten