Het laatste nieuws

Pagina 1 van 32  >  >>

jun 8, 2020
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een  tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

I.v.m. de Coronamaatregelen uw komst gaarne via de website of telefonisch (0342-415666) aankondigen!

dec 18, 2019
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

O

Op 18 december kregen Jan en Gera Siemeling-van Reenen de Pluim 2019 uitgereikt door Plaatselijk Belang en Ver. Oud Barneveld.

jul 3, 2019
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 3 juli kregen de heer en mevr. van Diermen de Voortse Waerderingh uitgereikt door Plaatselijk Belang Voorthuizen en de Vereniging Oud Barneveld voor hun prachtig gerestaureerde huis "Erica" aan de Hoofdstraat.

 

(Oud) nieuws

jan 20, 2011

Conceptplan omgeving historisch station Barneveld Centrum klaar


Uit Barneveldse Krant 20-01-2011

BARNEVELD - De conceptversie van het inrichtingsplan van adviesbureau Witteveen en Bos uit Deventer voor de omgeving van het stationsgebouw bij Barneveld Centrum is gereed.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: christiaan

Dat meldt gemeentewoordvoerder Bertil Rebel. ,,Het is een gedegen plan. We wachten nu op doorgerekende alternatieven, voordat de uitkomsten van het rapport kunnen worden bekendgemaakt”, aldus Rebel. ,,Witteveen en Bos heeft een ‘businesscase’ opgesteld. In dit plan worden de mogelijkheden onderzocht om het stationsgebouw te herbouwen, inclusief de herinrichting van het terrein daaromheen. Daarbij wordt met name gelet op de kosten.”

Stichting Herbouw Station Barneveld Centrum ontwikkelde eerder een plan voor herbouw van het oude station, dat in 1978 werd afgebroken. De nu voorliggende studie richt zich vooral op de omgeving Kampstraat, de verbinding naar het winkelcentrum, locaties voor bussen, inrichting van openbare ruimte en mogelijkheden voor beheer en exploitatie van een fietskelder.

Volgende pagina: Verenigingsblad 2008  Volgende pagina: Activiteiten