Het laatste nieuws

Pagina 1 van 31  >  >>

dec 24, 2018
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Voor 2019 staan de volgende activiteiten op het programma (zie ook onder Agenda):

donderdag 18 april: Jaarvergadering in Het Schaap

 

dec 16, 2018
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een nieuw tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

Van  17 nov. 2018 t.m. 4 mei 2019:


dec 12, 2018
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 12 december kregen de heer en mevrouw den Boon de Pluim 2018 uitgereikt door Plaatselijk Belang en de Vereniging Oud Barneveld vanwege het door hen prachtig gerestaureeerde pand Spoorstraat 1.

 

(Oud) nieuws

jan 20, 2011

Conceptplan omgeving historisch station Barneveld Centrum klaar


Uit Barneveldse Krant 20-01-2011

BARNEVELD - De conceptversie van het inrichtingsplan van adviesbureau Witteveen en Bos uit Deventer voor de omgeving van het stationsgebouw bij Barneveld Centrum is gereed.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: christiaan

Dat meldt gemeentewoordvoerder Bertil Rebel. ,,Het is een gedegen plan. We wachten nu op doorgerekende alternatieven, voordat de uitkomsten van het rapport kunnen worden bekendgemaakt”, aldus Rebel. ,,Witteveen en Bos heeft een ‘businesscase’ opgesteld. In dit plan worden de mogelijkheden onderzocht om het stationsgebouw te herbouwen, inclusief de herinrichting van het terrein daaromheen. Daarbij wordt met name gelet op de kosten.”

Stichting Herbouw Station Barneveld Centrum ontwikkelde eerder een plan voor herbouw van het oude station, dat in 1978 werd afgebroken. De nu voorliggende studie richt zich vooral op de omgeving Kampstraat, de verbinding naar het winkelcentrum, locaties voor bussen, inrichting van openbare ruimte en mogelijkheden voor beheer en exploitatie van een fietskelder.

Volgende pagina: Verenigingsblad 2008  Volgende pagina: Activiteiten