Het laatste nieuws

Pagina 1 van 30  >  >>

okt 9, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 21 november om 19.30 uur organiseert de Gemeente Barneveld in samenwerking met de Vereiging Oud Barneveld een info avond voor bezitters en bewoners van een gemeentelijk monument.

Plaats: Museum Nairac

De Monumentenbezitters en bewoners hebben een uitnodiging van de Gemeente Barneveld ontvangen. Mocht dit niet zo zijn dan gaarne bericht. De genodigden kunnen zich voor deze avond opgeven via e mail oudbarneveld@gmail.com

Voor het programma zie onder "Meer".

okt 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Bezoek aan museum "Het Pakhuis" Ermelo met oa. een expositie  over een recent opgegraven Romeinse legerplaats gevolgd door een bezoek aan Staverden alwaar een huifkartocht door de omgeving gemaakt wordt.

jun 26, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een nieuw tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

 

Van 23 juni 2017 tot 21 oktober:


 

Oud Nieuws

nov 19, 2011

Diapresentatie oude Voorthuizense winkeltjes


Uit Barneveldse Krant 19-11-2011

VOORTHUIZEN - De gereformeerde kerk Voorthuizen vertoont woensdag 23 november tijdens de wekelijkse Inloopmiddag in de ontmoetingsruimte achter de kerk (ingang Koninginnelaan) een diaserie van Gijs Donkersteeg met als titel ‘Kan ik u helpen?’.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: christiaan

Donkersteeg begon enkele jaren geleden met het verzamelen van foto’s van winkeltjes van vijftig tot honderd jaar geleden. ,,Dit was een gigantische klus, want er moest worden geïnformeerd bij oudere Voorthuizenaren. Het resultaat is een groot aantal dia’s met bijbehorende informatie. Zo waren er in 1900 bijvoorbeeld elf bakkers in Voorthuizen’’, meldt de organisatie.

Belangstellenden zijn tussen 14.30 uur en 16.30 uur welkom om de diaserie te zien.

Volgende pagina: Verenigingsblad 2008  Volgende pagina: Activiteiten