Het laatste nieuws

Pagina 1 van 32  >  >>

jun 8, 2020
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een  tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

I.v.m. de Coronamaatregelen uw komst gaarne via de website of telefonisch (0342-415666) aankondigen!

dec 18, 2019
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

O

Op 18 december kregen Jan en Gera Siemeling-van Reenen de Pluim 2019 uitgereikt door Plaatselijk Belang en Ver. Oud Barneveld.

jul 3, 2019
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 3 juli kregen de heer en mevr. van Diermen de Voortse Waerderingh uitgereikt door Plaatselijk Belang Voorthuizen en de Vereniging Oud Barneveld voor hun prachtig gerestaureerde huis "Erica" aan de Hoofdstraat.

 

(Oud) nieuws

nov 19, 2011

Diapresentatie oude Voorthuizense winkeltjes


Uit Barneveldse Krant 19-11-2011

VOORTHUIZEN - De gereformeerde kerk Voorthuizen vertoont woensdag 23 november tijdens de wekelijkse Inloopmiddag in de ontmoetingsruimte achter de kerk (ingang Koninginnelaan) een diaserie van Gijs Donkersteeg met als titel ‘Kan ik u helpen?’.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: christiaan

Donkersteeg begon enkele jaren geleden met het verzamelen van foto’s van winkeltjes van vijftig tot honderd jaar geleden. ,,Dit was een gigantische klus, want er moest worden geïnformeerd bij oudere Voorthuizenaren. Het resultaat is een groot aantal dia’s met bijbehorende informatie. Zo waren er in 1900 bijvoorbeeld elf bakkers in Voorthuizen’’, meldt de organisatie.

Belangstellenden zijn tussen 14.30 uur en 16.30 uur welkom om de diaserie te zien.

Volgende pagina: Verenigingsblad 2008  Volgende pagina: Activiteiten