Het laatste nieuws

Pagina 1 van 30  >  >>

dec 13, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 13 december 2017 kreeg de familie Bloemendal de "Pluim" uitgereikt door de Vereniging Oud Barneveld in samenwerking met Plaatselijk Belang voor hun schitterend verbouwde boerderij aan de Bloemendaallaan.

okt 23, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een nieuw tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

Van 3 november 2017 tot 6 januari 2018:


mei 11, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Op 11 mei 2017 werd  in samenwerking met Plaatselijk Belang in Voorthuizen de "Voortse Waerderingh" uitgereikt aan notaris Mindert Pool n.a.v. de renovatie van het in 1937 gebouwde "Het Veluws Fotohuis".

 

Links

okt 23, 2017

Museum Nairac


I.v.m. de goede samenwerking van onze Vereniging met Museum Nairac is een nieuw tabblad op deze site toegevoegd met daarop de nieuwste activiteiten van het museum.

Van 3 november 2017 tot 6 januari 2018:


Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Van 3 november 2017 tot 6 januari 2018 hebben wij de wisseltentoonstelling

FOOD ! Eten in de kunst en design van nu.

Dit najaar brengt Museum Nairac een inspirerende tentoonstelling met de naam 'Food! Eten in de kunst en design van nu'. Een verrassende combinatie van kunst, vormgeving en inspirerende samenwerkingen. Zonder dat we er erg in hebben worden we in ons dagelijks leven omringd met kunst en design. Denk bijvoorbeeld aan succesvolle samenwerkingen tussen culinaire ondernemers en kunstenaars of illustratoren.

Museum Nairac schotelt met 'Food! Eten in de kunst en design van nu' een veelgangenmenu voor dat zeker de kunstzinnige trek stilt. Kunstvormen als fotografie, keramiek, schilderkunst en textiel maar ook prikkelende voorbeelden van hedendaagse vormgeving zijn te vinden op de menukaart. Jong en oud kan de ogen flink de kost geven in deze smaakmakende tentoonstelling, niet alleen liefhebbers van kunst en design maar ook culinair geïnteresseerden.

In de tentoonstelling is ook het minirestaurant Chez Nairac te vinden waar Le Petit Chef een virtueel dessert serveert. Kortom, een tentoonstelling die niet gemist mag worden.

Museum Nairac toont werk van Tjalf Sparnaay, Marie Cécile Thijs, Artúr van Balen, Joep van der Made, Leendert Masselink, Joyce Overheul, Ineke Otte, Kenne Grégoire, René Smoorenburg en vele anderen.

'Food! Eten in de kunst en design van nu' is onderdeel van een samenwerkingsverband van acht Gelderse musea die onder de noemer 'Gelderse smaken' en wordt financieel ondersteund door de Provincie Gelderland.

Volgende pagina: cd-rom`s  Volgende pagina: Artikelen Ing. G.J. van Elten