okt 11, 2018

Lezing Museum Nairac


Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer. Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.

Categorie: General
Ingezonden door: hoenderdaal

Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer.                                                              Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.

U bent van harte welkom om deze activiteit ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis, dit jaar met het thema Opstand, bij te wonen.

Kijk voor meer informatie op: www.maandvandegeschiedenis.nl

Woensdag 17 oktober om 19.30 uur, Museum Nairac, Brouwerstraat 1

Gaarne aanmelden via 0342-415666 of info@nairac.nl o.v.v. 17 oktober Maand van de Geschiedenis. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

Kosten € 6,00 (inclusief koffie/thee)