Categories: General
      Date: okt 11, 2018
     Title: Lezing Museum Nairac

Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer. Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.Museum Nairac organiseert op 17 oktober a.s. een rumoer.                                                              Historicus Richard Tammes neemt u in een uur mee langs opstand en maatschappelijke onrust aan de hand van bekende en onbekende historische figuren. Heeft u een droom net als Martin Luther King? Of misschien wilt u wel meer stemrecht in een veranderende samenleving en wilt u dit niet in 180 tekens kwijt? Kom dan op het rumoer af en ontdek dat volksopstand en populisme van alle tijden zijn.

U bent van harte welkom om deze activiteit ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis, dit jaar met het thema Opstand, bij te wonen.

Kijk voor meer informatie op: www.maandvandegeschiedenis.nl

Woensdag 17 oktober om 19.30 uur, Museum Nairac, Brouwerstraat 1

Gaarne aanmelden via 0342-415666 of info@nairac.nl o.v.v. 17 oktober Maand van de Geschiedenis. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

Kosten € 6,00 (inclusief koffie/thee)